Gdje i kad sviramo?

Vidimo se na Kastvu

Bela nedeja (Kastav): Pirate bar 30.09 i 1.10.

Bela nedeja tradicionalni je trodnevni sajam u Kastvu. Slavi se u čast mladog vina, a tu je još raznovrsna sajamska ponuda i prateći kulturno-zabavni programi. U tom zabavnom programu možete i nas pronaći ako dođete do Šporove jame odnosno Pirate bara. Počinjemo u subotu 30. rujna, a vidimo se i u nedjelju 01. listopada.

Prva subota, nedjelja i ponedjeljak u listopadu dani su ponude i kušanja tek otočene mlade belice, autohtonoga bijeloga vina Kastavštine. Bela nedeja nije samo sajam mladoga vina, već se u Kastvu od davnina tih dana, uz prezentaciju starih zanata, priređuje velik sajam svakovrsne robe, uz brojne ugostiteljske štandove, te mnoštvo kulturnih događanja. Bela nedeja ima višestoljetnu tradiciju, a spominje se još u Zakonu grada Kastva iz 1400. godine.


Pratite nas redovito i saznajte među prvima gdje i kada sviramo. Naravno tu je i naša Facebook stranica na kojoj ćemo vas, ukoliko nas pratite, obavijestiti o budućim svirkama. Saznajte na vrijeme, pratite nas ovdje: Old School Band.