Povežite se s nama

Događanja

Craft fest u grobničkom kaštelu

Objavljeno:

U frankopanskom Kaštelu Grada Grobnika  lijep dan protekao je u znaku glazbe, hrane i dobroga piva na 4. Craft Festu Grobnik na kojem su posjetitelji mogli kušati piva najboljih hrvatskih „craftera“, a za dobru se atmosferu pobrinuo Old School Band – piše Novi list.

Foto: Ri Prsten

Na ovogodišnje je izdanje Craft Festa u frankopanskome Kaštelu u Grad Grobnik došla Ivana Štefančić sa Srdoča koja, rekla je, i inače dolazi na sve manifestacije u kaštelu, prvenstveno zbog lijepog ambijenta, a danas ju je privuklo lijepo vrijeme, glazba te raznolika ponuda piva. Manifestacija koja se održava sada već četvrti puta privukla je mnoge posjetitelje.

Foto: Ri Prsten

Ekipa s portala Ri prsten donosi nam i foto-galeriju sa samog događaja te dodaje:

U frankopanskom Kaštelu Grada Grobnika  lijep dan protekao je u znaku glazbe, hrane i dobroga piva na 4. Craft Festu Grobnik na kojem su posjetitelji mogli kušati piva najboljih hrvatskih „craftera“, a za dobru se atmosferu pobrinuo Old School Band.

Foto: Ri Prsten

Craft Fest Grobnik koji se održava u frankopanskom kaštelu održao se četvrti puta, a posjetitelji koji su počeli pristizati već na samo otvorenje u 15 sati, pa sve do večernjih sati, mogli su kušati piva nekih od najboljih craftera. Predsjednik Udruge Palentar Miroslav De Martini istaknuo je kako posjetitelji kojih se očekuje oko pet stotina mogu kušati pivo neke od šest pivovara koje predstavljaju svoja piva. Brojne su pivoljupce tako svojom ponudom piva uveselili Pivovara Medvedgrad, Pivovara Morčić, Drivenik Brewery, Pivovara Podrum, King`s Brew i Brewtiga Craft Beer Shop.

Foto: Ri Prsten

Da se pivo ne degustira na prazan želudac pobrinula se Udruga Palentar koja je kuhala grobničku palentu kompiricu uz pivske kobasice, dok je suhomesnate proizvode je ponudio OPG Franjul, a sireve OPG Frenkulin. Kako bi užitak degustacije bio jedinstven, svi su posjetitelji na info-pultu mogli nabaviti svoju staklenu kriglu koja im je ostala kao znak sjećanja na Craft Fest Grobnik i feštu malih majstora piva. Cijeli je događaj glazbeno popratio Old School Band koji je svirao do večernjih sati.


Pogledajte i originalne članke te foto-galeriju na njima:

Copyright © 2024. | Old School Band Rijeka